Forside
Vil du købe en DVD?
Trænings DVD'en kan købes hos InBeMa, samt hos den www.denintelligentekrop.dk og som noget helt nyt også hos Osteoporose foreningen. Send en mail til info@osteoporose-f.dk DVD'en er opdelt i små træningsprogrammer, så man evt kan beslutte at tage et program om dagen, og så kombinere det med gå tur eller anden aktivitet. Alsidighed i træningen er altid godt - Husk at kroppen er skabt til at blive brugt! Kun ved brug bliver den stærkere. Rigtig god trænings lyst!

Knogleskørhed skal der trænes imod!

Trænings DVD for personer med knogleskørhed

final_3d_cover

Klik på DVD-coveret herover og se en introduktion.

 BASISTRÆNING kan købes ved henvendelse på aks(a)inbema.dk

eller på 617 87 617,  købes. Pris 199, – kr. samt porto

Med BASISTRÆNING giver fysioterapeut Anne Kathrine Skifter mulighed for at ældre samt personer med osteoporose / knogleskørhed kan træne koordination, balance og styrke i eget hjem.

Anne Kathrine Skifter  har gennem flere år trænet personer med osteoporose / knogleskørhed og hun finder det bekræftende at se, hvor store fremskridt hendes deltagere opnår på forholdsvis kort tid. På den baggrund blev BASISTRÆNING til.

Når først vi bliver ældre, så udfordrer vi balancen og koordinationen mindre og mindre, og så er det at risikoen for fald øges. Derudover har vi et aldersbetinget knogletab som også ved fysisk aktivitet og træning kan forhales en hel del. 

Med BASISTRÆNING får du fysioterapeuten med hjem i stuen! Du skal kun bruge et underlag, en stol og en pude, og du kan træne hjemme hos dig selv. Tempoet er holdt moderat, og alle øvelser bliver vist og forklaret grundigt. 

Et fald med brud på underarmsknogle eller lårbenshals er alvorligt i forhold til tab af funktionsniveau, selvstændighed og livskvalitet. Med estimerede 450.000 personer med osteoporose i Danmark er behovet for forebyggelse stort, og forebygges kan der med BASISTRÆNING.

For nyligt har et fransk review med 17 udvalgte studier vist, at træning kan forebygge fald og skader efter fald hos ældre. Træningens effekt anslås at have reduceret tilfældene af ”fald der resulterer i brud” med 61%


(El-Khoury F, Cassou B, Charles MA et al. The effect of fall prevention exercise programmes on fall induced injuries in community dwelling older adults: systematic review and meta-analysis of randomised controlled trials. BMJ 2013; 347: f6234.)

 

 

 

Trænings DVD.

Basis træning for seniorer og personer med knogleskørhed

DVD'en er tilrettelagt personer med knogleskørhed, og niveauet er "BEGYNDER".

DVD'en indeholder
- Introduktion
- program for koordination og balance (ca. 15 min)
- program for styrke af ben- og bækkenmuskler (ca. 20 min)
- program for styrke af mave- og rygmuskler (ca. 15 min)
- samlet program (ca. 45 min)

Kontakt mig hvis du ønsker at købe et eksemplar. Prisen er 199,- kr. excl. forsendelse. Klik her for at kontakte mig