Forside
Vil du købe en DVD?
Trænings DVD'en kan købes hos InBeMa, samt hos den www.denintelligentekrop.dk og som noget helt nyt også hos Osteoporose foreningen. Send en mail til info@osteoporose-f.dk DVD'en er opdelt i små træningsprogrammer, så man evt kan beslutte at tage et program om dagen, og så kombinere det med gå tur eller anden aktivitet. Alsidighed i træningen er altid godt - Husk at kroppen er skabt til at blive brugt! Kun ved brug bliver den stærkere. Rigtig god trænings lyst!

FAQ

Hvilken træning er bedst når jeg har knogleskørhed?

Jeg plejer at sige at den træning der laves er den der er bedst! Det skal forstås sådan, at intentioner er gode men ikke nok! Alt motion og fysisk aktivitet er godt, men noget er bedre end andet. Eksempelvis vil jeg altid foreslå vægtbærende aktiviteter som gang, løb, stavgang, fitness af forskellige slags, styrketræning, dans og gymnastik. Men f.eks. ikke svømning. Svømning kan være godt for kredsløbet og bevægeligheden, men skal suppleres med vægtbærende aktivitet.

Er der noget motion jeg skal afholde mig fra?

Hvis din krop kender bevægemønsteret i en aktivitet – tennis, ridning eller lignende, så synes jeg du skal fortsætte den aktivitet. Jeg anbefaler generelt ikke at påbegynde sport hvor bevægemønsteret er meget ukendt. Den eneste sport jeg ikke anbefaler er bowling, og vil man meget gerne dyrke bowling, så vil jeg anbefale at man bruger alternative kasteformer.

Jeg har hørt, at jeg ikke må dreje overkroppen, er det sandt?

Jeg synes det er en udbredt misforståelse at man ikke må rotere overkroppen i forhold til underkroppen når man har knogleskørhed. Alle vore daglige aktiviteter indeholder rotationer og når først vi begrænser bevægelserne i ryggen, så mister vi også en funktion. Vores næring af discus er afhængig af at ryggen bevæges. Så moderate rotationer synes jeg man skal udføre. Prøv dig frem med hvad du synes virker godt og rart.

Trænings DVD.

Basis træning for seniorer og personer med knogleskørhed

DVD'en er tilrettelagt personer med knogleskørhed, og niveauet er "BEGYNDER".

DVD'en indeholder
- Introduktion
- program for koordination og balance (ca. 15 min)
- program for styrke af ben- og bækkenmuskler (ca. 20 min)
- program for styrke af mave- og rygmuskler (ca. 15 min)
- samlet program (ca. 45 min)

Kontakt mig hvis du ønsker at købe et eksemplar. Prisen er 199,- kr. excl. forsendelse. Klik her for at kontakte mig