Forside
Vil du købe en DVD?
Trænings DVD'en kan købes hos InBeMa, samt hos den www.denintelligentekrop.dk og som noget helt nyt også hos Osteoporose foreningen. Send en mail til info@osteoporose-f.dk DVD'en er opdelt i små træningsprogrammer, så man evt kan beslutte at tage et program om dagen, og så kombinere det med gå tur eller anden aktivitet. Alsidighed i træningen er altid godt - Husk at kroppen er skabt til at blive brugt! Kun ved brug bliver den stærkere. Rigtig god trænings lyst!

Profil

 

InBeMa er mine børn – Ingrid, Benedikte og Markus!

Mit navn er Anne Kathrine Pradel Skifter. Jeg er uddannet fra Fysioterapeutskolen i København i 1995. Efter en karriere med arbejde indenfor forskellige grene af fysioterapien – hospital,  privat klinik og konsulent arbejde – fandt jeg i 2009 tilbage til mine fysioterapeutiske rødder.

Træning var indgangen til fysioterapien for mig og træningen har altid været en del af mit liv, enten som eliteidrætsudøver, på sidelinien for div. hold eller med løb på motionsplan. Derfor var det også naturligt for mig at finde tilbage til den fysioterapeutiske træning, og den glæde jeg finder i, at motivere andre til at bruge deres krop. For jo mere den bruges jo smukkere bliver den og jo gladere bliver dens ejer!En god fysik er nemlig en forudsætning for trivsel!

Men hvorfor interessen for træning af folk med osteoporose?

Egentlig var det en tilfældighed, men det endte med at blive … skal vi kaldet det… et kald! Som jeg kom ind i arbejdet med træning af folk med osteoporose så jeg den markante forskel træning kan gøre. Jeg plejer at sige at “if you don’t use it, you loose it”. Det gælder alt i livet – også balance, koordination og muskler. Når jeg starter nye hold nu, så går det virkelig op for mig hvor meget mine kursister på de eksisterende hold har opnået. Det er en kæmpe glæde at se, og jeg håber jeg kan vedblive at inspirere til bevægelse.

Etableringen af InBeMa er sket med støtte fra Kerteminde LAG, EU og
Fødevareministeriet, herunder altså også denne hjemmeside.

Trænings DVD.

Basis træning for seniorer og personer med knogleskørhed

DVD'en er tilrettelagt personer med knogleskørhed, og niveauet er "BEGYNDER".

DVD'en indeholder
- Introduktion
- program for koordination og balance (ca. 15 min)
- program for styrke af ben- og bækkenmuskler (ca. 20 min)
- program for styrke af mave- og rygmuskler (ca. 15 min)
- samlet program (ca. 45 min)

Kontakt mig hvis du ønsker at købe et eksemplar. Prisen er 199,- kr. excl. forsendelse. Klik her for at kontakte mig