Forside
Vil du købe en DVD?
Trænings DVD'en kan købes hos InBeMa, samt hos den www.denintelligentekrop.dk og som noget helt nyt også hos Osteoporose foreningen. Send en mail til info@osteoporose-f.dk DVD'en er opdelt i små træningsprogrammer, så man evt kan beslutte at tage et program om dagen, og så kombinere det med gå tur eller anden aktivitet. Alsidighed i træningen er altid godt - Husk at kroppen er skabt til at blive brugt! Kun ved brug bliver den stærkere. Rigtig god trænings lyst!

Træning

If you don’t use it, you loose it!

Jeg elsker den sætning, for det er lige meget om det er tysk i folkeskolen, eller mavemusklerne, så skal det bruges for at holdes ved lige. På dansk siger man også at “Al stilstand er lig med tilbagegang” – det er det i alle tilfælde når det gælder osteoporose og vores fysiske formåen.

 

Du skal være fysisk aktiv i mindst 30 minutter – hver dag!

Alle voksne skal være fysisk aktive i mindst 30 minutter hver dag. Ældre skal træne både styrke, balance og smidigheden. Har man osteoporose er styrke- og balancetræning vigtig. Det er Sundhedsstyrelsens nye anbefalinger til forebyggelse og behandling af osteoporose og livsstilssygdomme.

For at bruge hele kroppen er der faktisk bare 5 øvelser vi skal udføre……. Nej, det er ikke en salgstale, den er skam god nok. Men de skal jo udføres korrekt og i tilstrækkeligt antal.

Trænings DVD.

Basis træning for seniorer og personer med knogleskørhed

DVD'en er tilrettelagt personer med knogleskørhed, og niveauet er "BEGYNDER".

DVD'en indeholder
- Introduktion
- program for koordination og balance (ca. 15 min)
- program for styrke af ben- og bækkenmuskler (ca. 20 min)
- program for styrke af mave- og rygmuskler (ca. 15 min)
- samlet program (ca. 45 min)

Kontakt mig hvis du ønsker at købe et eksemplar. Prisen er 199,- kr. excl. forsendelse. Klik her for at kontakte mig